Pølsepinne, teleskop 72 cm

Varenummer: 34-700

Vi introduserer vår uttrekkbare teleskopiske pølsepinne – det perfekte verktøyet for grillentusiaster som ønsker å ta utendørs matlagingen til neste nivå!

kr 49,-

Utsolgt på nett

Produktet er dessverre utsolgt i alle våre butikker og ikke tilgjengelig for Klikk & Hent.

Beskrivelse

Beskrivelse

Denne pølsepinnen har et teleskopisk håndtak som strekker seg opp til 72 cm, noe som gjør det enkelt å nå og snu maten uten å komme for nær varmen. Dens robuste gaffel i rustfritt stål sikrer et trygt og sikkert grep på alle typer mat, mens det svarte håndtaket gir et snev av stil og komfort.

Pølsepinnen måler 240×55 mm og veier bare 52 gram, og er kompakt og lett, noe som gjør den enkel å pakke og transportere til alle dine utendørs grillbegivenheter. Dens slanke og elegante design gjør den til et flott tillegg til enhver grillmesters verktøysett.

Med sin praktiske størrelse på 65x20x250 mm er denne pølsepinnen enkel å oppbevare på kjøkkenet eller på grillen, klar for ditt neste utendørs matlagingseventyr. Enten du griller pølser, hamburgere, biffer eller grønnsaker, er denne gaffelen det perfekte verktøyet for å oppnå den perfekte bruningen og smaken.

Så hvorfor vente? Legg til vår uttrekkbare teleskopiske pølsepinnen til grillverktøysettet ditt i dag. Med sine praktiske funksjoner og elegante design er det det perfekte tilbehøret for enhver grillmester eller utendørs matlagingsentusiast!

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Vekt 0,052 kg
Materiale

Stainless steel

Omtaler