-50%

-50%

Kosmetikk organiserer stor, 30X18XH6 cm

Varenummer: 34-687-H

Lei av å håndtere rotete skuffer og rotete benkeplater? Se opp for vår Make-up organiserer med 4 inndelinger!

✔️ Gir deg mindre rotete skuffer
✔️ Stilig design
✔️ Passer til ethvert rom og kontor

kr 55,-

Før kr 109,- Vår førpris er produktets ordinærpris hos oss. Vi bruker vår førpris som vår sammenligningspris under kampanjer og medlemstilbud.

Kampanjeslutt: 31.12.23

Se tilgjengelighet i butikk

Beskrivelse

Beskrivelse

Denne høykvalitets oorganisereren i PS måler 30x18x6cm og veier 268 gram, noe som gjør den til den perfekte størrelsen for oppbevaring av en rekke gjenstander som sminke, kontorrekvisita eller til og med håndverksmaterialer. De 4 inndelingene lar deg tilpasse rommene for å passe dine spesifikke behov, noe som gjør organiseringen til en lek.

Hvorfor kjøpe make-up organisereren?

Si farvel til rotete skuffer og benkeplater og hei til et mer organisert liv med vår Make-Up organiserer. Med sine inndelte rom og stilig design, er dette det perfekte tillegget til ethvert hjem eller kontor. Bestill nå og opplev bekvemmeligheten og stilen som denne orgasnisereren har å tilby!  Denne organisereren hjelper ikke bare med å holde deg organisert, men gir også et snev av eleganse til ethvert rom.

God kvalitet!

Det slitesterke PS-materialet sikrer at den vil vare i mange år framover, og den kompakte størrelsen gjør den enkel å oppbevare i enhver skuff eller på hvilken som helst hylle.

Hvilke farger kan jeg velge mellom?

Tilgjengelig i tre vakre farger – brun, grå og rosa

 

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Vekt 0,29 kg
Farge

Brun, Grå, Rosa

Omtaler