Eledea – Kronelys 2 pk led, hvit

Varenummer: 22-091

Kronelys med 3D flamme og pulserende LED- lys, som gir deg muligheten til å tenne lys uten fare for brann eller ulykker. Pakken inneholder 2 stk. lys og har en batterilevetid på + 200 timer, som gir utallige timer med hyggelig stemning.

kr 299,-

Utsolgt på nett

Se tilgjengelighet i butikk

Butikker nær deg

Tid for reservasjon er utgått.

Vil du starte ny reservasjon?

Jeg ønsker å hente varen fra

Antall: 1

Medlemstilbud? Husk å logge inn for å få riktig pris.

Beskrivelse

Beskrivelse

Disse fantastiske LED kronelysene kommer med den vakreste og mest naturtro 3D flamme vi har sett på lenge. Pakken inneholder 2 stk. lys. Med sin 3D flamme og pulserende LED-lys, kan den lure selv den mest garvede hyggespreder. Levende lys skaper varme og hygge, men kan på et øyeblikk skape fare for brann i hjemmet ditt. Men med LED lys er det overhodet ingen brannfare. Du kan trygt tenne lys i hjemmet, uten å være bekymret for brann eller ulykker. Vil du slippe å skulle tenne/slukke lysene, kan de innstilles til en timer funksjon. Lysene vil deretter være tent i 6 timer, og slukket i 18 timer.

Ønsker du flere innstillingsmuligheter kan du ved å kjøpe Eledea’s fjernkontroll, stille inn lysene med en timer i 2, 4, 6 eller 8 “brenne”-timer. Etter endt tid vil lysene slukke. Tidligere har LED stearinlys vært ganske så strømslukende og har krevd hyppig batteriskifte. Det gjelder ikke denne type LED lys, som er satt til en batterilevetid på +200 timer. Leveres uten batterier. Husk å kjøpe med 4x AAA batterier. Høyde: 20 cm. Bredde: 2,5 cm. OBS bunnen av kronelysene måler Ø2 cm, så de passer i de fleste lysestaker til kronelys.

Kan ikke brukes ute

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Vekt 0,618 kg
Dimensjoner 25 × 20 cm

Omtaler

Du liker kanskje også…