Bright SunBell 80 Smartlampe og solcellelader, Berry Red

Produktnr: 31-297

SunBell 80 er en fantastisk solcellelampe!

✔️ 120 timer med lys = 20 dager
✔️ 8 funksjoner i ett produkt
✔️ Kan brukes til lading av andre enheter

kr 929,-

Ikke på lager, tilgjengelig som restordre

Beskrivelse

Beskrivelse

Som solcellebelysning tilbyr den mer enn 120 timer med lys på den laveste innstillingen (5 lumen). Det er nok timer med lys til å vare mer enn 20 dager! Faktisk er det nok timer med lys for den gjennomsnittlige tiden det tar å gå Inca stien til Machu Picchu i Peru hele FIRE ganger. På maksimal styrke (150 lumen) vil SunBell vare i opptil 5 timer.

SunBell 80 er en videreutvikling av prisbelønnede SunBell, men med nye funksjoner og bedre batterikapasitet, produsert av det norske solcelleselskapet BRIGHT Products.

BRIGHT er en markedsleder innen solenergiprodukter, og har sendt ut mer enn 2,6 millioner produkter over hele verden. Produktene brukes i forskjellige klima, fra den kalde norske vinteren til den varme afrikanske sommeren.

SunBell 80 tilbyr 8 funksjoner i ett produkt

Hengende taklampe: perfekt for ekstra lys om du skal bruke den utendørs (og innendørs). Perfekt enten du skal ut å telte, eller sove under åpen himmel under et tre.

Bordlys: perfekt “bordlampe” ute til camping, telting eller ute på terassen.

Håndfritt lys: med andre ord, trenger ikke bruke henda da den kan henges på ting.

Lommelykt og vegglys: skal du ut av hytta eller ut av huset på kveldstid for å hente ved eller lignende? Ta med deg denne lampen eller heng den opp på veggen.

Fokusert belysning: Trenger du å fokusere lyset mot f. eks matlagingen ute, eller kortspill ute på kvelden? Da er den også perfekt til dette.

Strobelys til nødstilfeller: kan til og med brukes til nødstilfeller for å signalisere.

Mobillader eller lading av andre elektroniske produkter (radio, GoPro eller annet kamerabatteri, GPS, sportsklokke o.l). Merk at selv om Sunbell 80 kan brukes til lading, er primærfunksjonen en solcellelampe. Sunbell 80 er ikke en powerbank.

Hvem passer den multifunksjonelle lampen til?

Den passer til den som elsker å være ute, enten det er på telttur, camping, mye på terassen med venner eller rett og slett til innebruk. Du finner en detaljert oversikt over for hva den passer til.

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Vekt 0,7 kg
Merke

BRIGHT

Omtaler