MEDLEM

-40%

GaitLine Route TRX 2.0 – Black/Black/Black Fritidssko, Dame / Herre

Varenummer: 36-761-H

Route TRX er en robust og allsidig sko. Perfekt til både små og store turer ute! Finnes også i svart/hvit

Vi anbefaler at du går opp ½-1 størrelse.

Usikker på hvilken modell du skal velge? Les vår GaitLine-guide.

MEDLEM

kr 1 199,-


Ikke medlem

kr 1 999,-

Kampanjeslutt: 22.10.23

Se tilgjengelighet i butikk

Beskrivelse

Beskrivelse

Route TRX 2.0 er en robust og allsidig sko. Overdelen er laget i et slitesterkt nylon mesh materiale med vannavstøtende membran. Tuppen er forsterket med gummi og langs begge sidene er det termoplast for å hindre at vann og smuss trekker inn i skoen.

For å sikre et godt grep mot underlaget har vi laget en ny yttersåle for denne sesongen. Den nye sålen har fått et nytt mønster og en mykere gummiblanding. Denne kombinasjonen gir meget godt grep på alle typer underlag. Spesielt vil vi fremheve gripeevnen på våte harde flater som for eksempel brostein og fliser. En perfekt sko til turer i skog og mark samtidig som den også takler mer urbane omgivelser.

Gummiblandingen i Route TRX i yttersålen er spesielt laget for å gi godt grep på stein og våte underlag. En perfekt sko til turer i skog og mark samtidig som den også takler mer urbane omgivelser.

Hvorfor velge GaitLine?

Teknologien i denne skoen er utviklet på bakgrunn av 15 års arbeid i Olympiatoppen, slik at du som aktiv skal få den ultimate restitusjonen og motvirke slitasje. Skoen er med på å rette opp hælen, støtter fotbuen og fordeler trykket riktig. Dette gjør at belastningen blir ergonomisk god for føtter, hofter, knær og rygg.

I tillegg er dette en sko som passer godt til alle typer føtter og til både robust og allsidig bruk.

8 av 10 sier at GaitLine-sko har hatt en positiv effekt på helsen. Les artikkelen om hvorfor GaitLine bør være ditt neste skopar her.

Hvem passer denne GaitLine modellen for?

GaitLine Route TRX er perfekt til både små og store turer ute! En av grunnene til dette er at skoen har et slitesterkt materiale med en vannavstøtende membran.

SGL-teknologi

GaitLine har patentert såleteknologien SensoryGaitLine™ (SGL). SGL-linjen viser den optimale belastningsbanen gjennom foten. SGL-teknologien™ hjelper deg med å balansere foten din gjennom denne linjen slik at du enklere oppnår balanse og symmetri gjennom hele kroppen.

Størrelseguide

Vi anbefaler at du går opp ½-1 størrelse i GaitLine Route TRX modellen.

Rengjøring av GaitLine sko

Ikke vask de GaitLine skoene i vaskemaskinen. I vaskemaskinen vil skoene bli utsatt for mye press, høye temperaturer og såpe som ikke er tilpasset skoen. Dette kan føre til at limet kan løsne, materialet kan råtne, og selve formen på skoen faller sammen. Hælkappen får også kjørt seg hardt i vaskemaskinen.

Det er ikke vanskelig å vedlikeholde skoene. Les mer om hvordan du tar vare på dine GaitLine sko her.

GaitLine med et bredt utvalg til enhver anledning

GaitLine har et bredt utvalg av skomodeller som passer ulike behov. Er du usikker på hvilke skomodell du skal velg? Da kan du lese om hvordan velge riktig GaitLine modell her.

Ofte stilte spørsmål om GaitLine

Er du nysgjerrig på om GaitLine-sko er noe for deg? Her har vi samlet noen vanlige spørsmål som vi i Enklere Liv ofte får om GaitLine. Alt fra hvordan sålen er, hva skoene passer til og mer. Les ofte stilte spørsmål om GaitLine her

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Vekt I/A
Merke

GaitLine

Farge

Sort

Hvordan er den i størrelsen

Liten – bør gå opp ½ – 1 størrelse

Garanti

2 år

Skostørrelse

36, 36.5, 37.5, 38, 38.5, 39, 40, 40.5, 41, 42, 42.5, 43, 44, 44.5, 45, 45.5, 46, 47

Omtaler