-50%

-50%

Godfot Professional Såle

Varenummer: 12-290-H

Godfot Professional er en robust såle som er utviklet spesielt for bruk i alle typer sko, spesielt arbeidssko/vernesko

Bedre helse med godfot. Les guiden her

kr 175,-

Før kr 349,- Vår førpris er produktets ordinærpris hos oss. Vi bruker vår førpris som vår sammenligningspris under kampanjer og medlemstilbud.

Kampanjeslutt: 31.12.23

Se tilgjengelighet i butikk

Beskrivelse

Beskrivelse

Trykkavlastning – Blodsirkulasjon – Komfort Godfot Professional er en robust såle som er utviklet spesielt for bruk i alle typer arbeidssko/vernesko. Den har en ekstra støtdempende og isolerende pute på undersiden som innebærer at den er noe tykkere (5,5 mm under hælen og 3,5 mm under tærne) enn standardsålen GODFOT Basic.

Skoene bør derfor være litt romslige for at sålene skal kunne plasseres oppå eksisterende såler. I noen tilfeller kan det være nødvendig å ta ut en såle for å få plass i skoen. Væsken i sålen sørger for en jevnt fordelt trykkbelastning over hele fotbladet når du står stille.

Når du beveger deg blir trykket fra det harde underlaget både dempet og variert. Dette bidrar til å forebygge belastningsskader og til å lindre smerter for de som allerede sliter med slike skader. Bevegelsene i sålen fungerer som massasje for føttene og stimulerer derved blodsirkulasjonen.

God blodsirkulasjon i føttene motvirker kalde, slitne og hovne bein. Sålene har en silkemyk overflate som er meget behagelig for føttene. Normal levetid for sålene ved daglig bruk er 6 – 12 måneder. Levetiden vil kunne variere med kroppsvekt og hvordan de blir behandlet.

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Vekt I/A
Merke

Godfot

Skostørrelse

36/37, 38/39, 40/41, 41/42, 42/43, 44/45, 45/46, 46/47

Omtaler