-52%

-52%

GaitLine Track Leather – Tabacco/White Fritidssko, Dame / Herre

Varenummer: 36-249-H

«Gode sko for meg som står mye i jobben. Er frisør. Belastningen på fotbladet er en helt annen.» – Ruth

Nå i en lekker brunfarge som piffer opp ethvert antrekk.

Også tilgjengelig i safari dyreprint, svart og hvit.

8 av 10 sier at GaitLine-sko har hatt en positiv effekt på helsen. Les mer om hvorfor GaitLine bør bli ditt neste skopar.

Usikker på hvilken modell du skal velge? Les vår GaitLine-guide.

 

kr 999,-

Før kr 2 099,- Vår førpris er produktets ordinærpris hos oss. Vi bruker vår førpris som vår sammenligningspris under kampanjer og medlemstilbud.

Kampanjeslutt: 31.12.23

Se tilgjengelighet i butikk

Beskrivelse

Beskrivelse

Track Leather er en elegant skinnsko laget med høy-kvalitets skinn fra italia. Skinnet gir skoene et klassisk utseende og SGL teknologien sørger for en perfekt fit. TRACK Leather har fantastisk demping i forfot og støtte i hæl, den perfekte hverdagssko . Skoene er spesielt tilpasset for harde underlag som asfalt og betong. En klassiker som kler enhver anledning.

GaitLine Størrelsesguide

Track Leather har en medium bred såle, men grunnet skinnoverdel oppleves noe mindre i størrelsen. Vi kan anbefale å gå opp ½-1 strl om du har bred fot. Skoen har et mykt, kvalitetsskinn som puster godt og holder formen i skoene gjennom dagen.

SGL-teknologi

SGL teknologien er utviklet av Håvard Engell med bakgrunn som balletdanser og med 15 års arbeid i Olympiatoppen Norge. Hans unike kunnskap om fotens betydning for kroppen gjør at DU kan få den ultimate skoen for kroppen din.

Skoen retter ikke bare opp hælen, men støtter fotbuen og fordeler trykket riktig fremover i foten, Dette skaper ett optimalt belastnings-mønster for føtter, legger, hofter, knær og rygg. Dette gjør at skoen motvirker typiske plager og slitasjeskader. Gaitlines fantastiske PU demping som tråkkes/slites ned 20x saktere enn standard EVA. Passer like godt til Normal fot som overpronerte.

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Vekt I/A
Merke

GaitLine

Skostørrelse

36, 36.5, 37.5, 38, 38.5, 39, 40, 40.5, 41, 42, 42.5, 43, 44, 44.5, 45, 45.5, 46, 47

Farge

Brun, Hvit

Hvordan er den i størrelsen

Liten – bør gå opp ½ – 1 størrelse

Omtaler

Du liker kanskje også…