GaitLine Track Leather – Safari/White Fritidssko, Dame

Varenummer: 36-214-H

Sesongens MUST-HAVE!

Track Leather er en elegant skinnsko med fantastisk safari dyrprint. Høy-kvalitets skinn fra italia med print gir skoene et klassisk utseende og sørger for en perfekt fit. Track Leather har fantastisk demping i forfot og støtte i hæl, den perfekte hverdagssko. Skoene er spesielt tilpasset for harde underlag som asfalt og betong. Passer like godt til normalfot som overpronerte

Vi har stylet nyheten Track Leather Safari på fire måter for å gi deg inspirasjon til høsten, uansett stil! Se stilene her

2 199,-

Se tilgjengelighet i butikk

Beskrivelse

Beskrivelse

Track Leather er en elegant skinnsko med fantastisk safari dyrprint. Høy-kvalitets skinn fra italia med print gir skoene et klassisk utseende og sørger for en perfekt fit. Track Leather har fantastisk demping i forfot og støtte i hæl, den perfekte hverdagssko. Skoene er spesielt tilpasset for harde underlag som asfalt og betong. Passer like godt til normalfot som overpronerte.

Skoens overdel er laget av “ponni hår” skinn med et lekkert leopardmønster. “Ponni hår” er ekte skinn behandlet for å etterligne ponni hår, men er laget av kuskinn, akkurat som vanlig skinn.

SGL-teknologi

GaitLine har patentert såleteknologien SensoryGaitLine™ (SGL). SGL-linjen viser den optimale belastningsbanen gjennom foten. SGL-teknologien™ hjelper deg med å balansere foten din gjennom denne linjen slik at du enklere oppnår balanse og symmetri gjennom hele kroppen.

GaitLine Størrelsesguide

Gaitline sko er normale i størrelsen. Track Leather modellene kan oppleves noe trangere, så vi anbefaler at du går opp en halv størrelse.

Størrelsesguide GaitLine

 

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Vekt 3 kg
Skostørrelse

36, 36,5, 37,5, 38, 38,5, 39, 40, 40,5, 41, 42

Farge

Hvit

Merke

GaitLine

Omtaler

Du liker kanskje også…