GaitLine Track Knit – White/White/White Fritidssko, Dame / Herre

Varenummer: 36-054-H

Kommer ikke på lager før 2024. Se gjerne alternativet GaitLine Advance PRO – Sand/Sand/Nougat.

Vår mest solgte Gaitline modell i klassisk hvit. Skoen som går til alt!

Også tilgjengelig i lysebrun, lyseblå, marineblå, sort/hvit, helsort og grønn.

8 av 10 sier at GaitLine-sko har hatt en positiv effekt på helsen. Les mer om hvorfor GaitLine bør bli ditt neste skopar.

Usikker på hvilken modell du skal velge? Les vår GaitLine-guide.

kr 1 899,-

Se tilgjengelighet i butikk

Beskrivelse

Beskrivelse

Din favoritt i hverdagen!

Track knit er for deg som ønsker en pustende sko med strikket overdel uten sømmer for den perfekte passformen. Skoen har lav vekt og er luftig for bruk ute og inne som en optimal «jobbsko» for deg som står og går mye i hverdagen. Den optimale dempingen og unike norske teknologien (SGL) gjør skoen perfekt til bruk både på tur, aktivitet og generelt i hverdagen. Dempingen er designet for deg som skal gå på harde underlag som asfalt og betong. Passer like godt til normalfot som over pronerte. 

SGL-teknologi

SGL teknologien er utviklet av Håvard Engell med bakgrunn som balletdanser og med 15 års arbeid i Olympiatoppen Norge. Hans unike kunnskap om fotens betydning for kroppen gjør at DU kan få den ultimate skoen for kroppen din.

Skoen retter ikke bare opp hælen, men støtter fotbuen og fordeler trykket riktig fremover i foten, Dette skaper ett optimalt belastnings-mønster for føtter, legger, hofter, knær og rygg. Dette gjør at skoen motvirker typiske plager og slitasjeskader. Gaitlines fantastiske PU demping som tråkkes/slites ned 20x saktere enn standard EVA. Passer like godt til Normal fot som overpronerte.

 

GaitLine Størrelsesguide

Track Knit har en medium bred såle og oppleves normal i størrelsen. Skoen har en lett og luftig overdel som puster godt og tilpasser seg foten gjennom dagen.

Størrelsesguide GaitLine

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Vekt I/A
Skostørrelse

36, 36.5, 37.5, 38, 38.5, 39, 40, 40.5, 41, 42, 42.5, 43, 44, 44.5, 45, 45.5, 46, 47

Farge

Hvit

Merke

GaitLine

Omtaler

Du liker kanskje også…