-47%

-47%

GaitLine Clip – Nile Blue/White Fritidssko, Dame

Varenummer: 36-096-H

kr 999,-

Før kr 1 899,- Vår førpris er produktets ordinærpris hos oss. Vi bruker vår førpris som vår sammenligningspris under kampanjer og medlemstilbud.

Kampanjeslutt: 31.12.23

Se tilgjengelighet i butikk

Beskrivelse

Beskrivelse

Clip har en overdel i 3D strikket nylon uten inner lining. Det betyr lav vekt og meget god pusteevne. Skoen har ingen lisser eller pløse noe som gjør at den er lett å ta av og på. Hælkappen er forsterket med microfiber for å hindre slitasje samtidig som det gir en anti-slip effekt. Clip er perfekt for både korte og lange turer på asfalt eller andre harde flate underlag.

 

SGL teknologien er utviklet av Håvard Engell med bakgrunn som balletdanser og med 15 års arbeid i Olympiatoppen Norge. Hans unike kunnskap om fotens betydning for kroppen gjør at DU kan få den ultimate skoen for kroppen din.

 

Skoen retter ikke bare opp hælen, men støtter fotbuen og fordeler trykket riktig fremover i foten, Dette skaper ett optimalt belastnings-mønster for føtter, legger, hofter, knær og rygg. Dette gjør at skoen motvirker typiske plager og slitasjeskader. Gaitlines fantastiske PU demping som tråkkes/slites ned 20x saktere enn standard EVA. Passer like godt til Normal fot som overpronerte.

 

GaitLine Størrelsesguide

Gaitline sko er normale i størrelsen. Hvis du har brede føtter eller er mellom størrelser, foreslår vi at du går en størrelse opp i alle modeller.

Størrelsesguide GaitLine

 

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Vekt I/A
Skostørrelse

36, 36.5, 37.5, 38, 38.5, 39, 40, 40.5, 41, 42

Farge

Blå, Hvit

Merke

GaitLine

Omtaler

Du liker kanskje også…