GaitLine Accent – White/White/Lt grey Sandaler, Dame

Varenummer: 36-083-H

Den perfekte sandal for varme dager og/eller bruk innendørs hjemme eller på jobb! Den unike dempingen og norske SGL teknonologien gjør sandalen perfekt for aktive hverdager.

Hvorfor velge GaitLine sko? Les her

kr 1 799,-

Se tilgjengelighet i butikk

Beskrivelse

Beskrivelse

Accent har tre borrelås-remmer for å gjøre sandelen enkel å ta på samtidig som det sikrer en optimal passform. Remmene er laget i en lett strikket kvalitet med en myk innside av neopren. Utsiden av sandalen er laget i hvit skinn. Som alle våre sko modeller har denne sandalen den patenterte Sensory GaitLine™ technology sålen.

 

SGL-teknologi

SGL teknologien er utviklet av Håvard Engell med bakgrunn som balletdanser og med 15 års arbeid i Olympiatoppen Norge. Hans unike kunnskap om fotens betydning for kroppen gjør at DU kan få den ultimate skoen for kroppen din.

GaitLine Accent er en sandal som ikke bare retter opp hælen, men støtter fotbuen og fordeler trykket riktig fremover i foten. Dette skaper et optimalt belastningsmønster for føtter, legger, hofter, knær og rygg. Dette gjør at skoen motvirker typiske plager og slitasjeskader. GaitLines fantastiske PU demping tråkkes/slites ned 20x saktere enn standard EVA. Passer like godt til normal fot som overpronerte.

 

GaitLine Størrelsesguide

Gaitline sko er normale i størrelsen. Hvis du har brede føtter eller er mellom størrelser, foreslår vi at du går en størrelse opp i alle modeller.

Størrelsesguide GaitLine

 

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Vekt I/A
Skostørrelse

36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45

Farge

Grå, Hvit

Merke

GaitLine

Omtaler

Du liker kanskje også…