-50%

Scholl GelActiv Everyday Comfort Såler

Varenummer: 12-021-H

Innleggssålene demper støt og gir støtte for foten hele arbeidsdagen

199,- 99,50

Se tilgjengelighet i butikk

Beskrivelse

Beskrivelse

Everyday innleggssåler til hverdagsbruk

Gjør skoene til en komfortsone og avlaster føttene, lenge før de blir trøtte. Ergonomisk formet med en optimal balanse mellom polstring og støtte. Dette er særlig egnet når man står og går mye på jobb og på hardt underlag, og tretthet i føttene som kan oppstå etter en lang arbeidsdag reduseres. Innleggssålene har også ventilering for bedre komfort.

Scholl Gel Active Everyday Comfort har en mykere såle enn Gel Active Work-sålene, og gir dermed ekstra demping. Den unike og innovative GelActiv teknologien inkluderer to geltyper som effektivt demper støt og reduserer presset på føttene. En fastere gel som støtter fotbuen og hælen, og en mykere gel som sikrer optimal støtdemping.

Innleggssålene kommer i to størrelser:

  • 35,5 – 40,5
  • 40 – 46,5

De ulike størrelsene kan tilpasses individuelt slik at de passer alle skostørrelser, og erstatter på den måten de vanlige sålene i skoen. Takket være det enestående grepet på undersiden glipper de ikke når de er satt inn.

Passer best for:

  • Hverdagssko
  • (Ankel)støvletter
  • Joggesko/sportssko

Rengjøres om nødvendig med en klut med lunkent såpevann. Sålene brukes i cirka seks måneder eller til de viser tegn til slitasje.

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Vekt I/A
Merke

Scholl

Skostørrelse

35,5-40,5, 40-46,5

Omtaler