-58%

-58%

TraXole Piggsko Training, Dame/Herre – svart/oransje

Varenummer: 10-684-H

Flott sko som passer til løping, hiking og gå-tur når det er glatt ute. En fleksibel sko som passer til all bruk. Skoen er også tilgjengelig i grå/blå.

Piggskoene er normale i størrelsen!

Husk TraXole skobeskytter!

kr 499,-

Før kr 1 199,- Vår førpris er produktets ordinærpris hos oss. Vi bruker vår førpris som vår sammenligningspris under kampanjer og medlemstilbud.

Kampanjeslutt: 08.04.23

Se tilgjengelighet i butikk

Beskrivelse

Beskrivelse

Denne piggskoen passer til løping, hiking og gå-tur når det er glatt ute. En fleksibel sko som passer til all bruk.

Hvorfor velge TraXole Piggsko Training?

Flott sko som passer til løping, hiking og gå-tur når det er glatt ute. Disse skoene er en god allrounder til alt mulig bruk. Vi kan til og med anbefale det til vanlig bruk, ikke nødvendigvis kun løping og annet aktivt bruk.

Vanntett membran sikrer deg tørre føtter. Tørre føtter gjør at du kan nyte turer ute uten å bekymre deg for våte føtter. Skoene kommer også med ullmiks i sålen, noe som holder deg varm på føttene.

I sålen er det 17 strategisk plasserte pigger som sikrer deg godt grep på glatt føre. Slike pigger reduserer sjansen for å gli på isen betraktelig.

Refleksdetaljer på overfoten sikrer deg synlighet i mørket. Perfekt hvis du er mye på turer i urbane strøk der det kjører biler og syklister.

Hvem passer TraXole Piggsko Training for?

Disse skoene passer for alle som liker å være aktive på vinteren på glatt føre. Det kan være både is i skog og i gatene, og skoene kan brukes begge steder. Er det høyere snøforhold i skogen kan du også se på modellen Cabin og Hiking.

Størrelsesguide

Fjorårets versjon av TraXole Piggsko var litt små i størrelsen, i år er de helt vanlige i størrelsen! Velg skostørrelsen du bruker i andre sko.

Hvordan ta ekstra vare på piggskoene?

Du kan ta vare på både piggene og gulv med et enkelt tiltak. Kjøper du TraXole Skobeskytter kan du enkelt sette denne på skoene for å beskytte både piggene, men også gulvet fra merker. Skal du for eksempel på butikken kan dette være lurt å ta med.

Annen informasjon

Skoene kommer i størrelsene 37 til 47.

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Vekt I/A
Skostørrelse

37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47

Farge

Grå, Oransj

Merke

TraXole

Garanti

2 år

Omtaler

Du liker kanskje også…