Oppdag vårens nyheter fra GaitLine!

Med våren kommer nye farger, og GaitLine skuffer ikke i år heller! Denne våren introduserer de nye farger og varianter som er perfekt til både hverdagsbruk, spesielle anledninger og utendørsaktiviteter. Oppdag nyhetene fra GaitLine som ikke bare ser bra ut, men som også gjør kroppen godt.

Track Leather tilbake i nye varianter

GaitLine Track Leather er en elegant og komfortabel modell som vi er godt kjent med fra tidligere sesonger. Dette er en modell som tåler norske forhold og egner seg til både vår, sommer og høst. Denne sesongen kommer Track Leather i to helt nye varianter: semsket skinn i lys beige og matt skinn i sort.

Den lys beige fargen gir skoene en lys og fresh look som er perfekt nå til våren. Den kan matches med nesten hva som helst, og passer fint med lyse, vårlige farger, samtidig som den piffer opp mørkere antrekk.

Den sorte varianten i matt skinn er en elegant og tidløs modell, som passer like godt til hverdag som til formelle anledninger. Kvier du deg for å bruke ubehagelige pensko til en spesiell anledning, er disse skoene midt i blinken!

TIPS: Vurderer du å bytte ut bunadsskoen til bunaden, så er vårt beste tips å velge den nøytrale Track Leather modellen i matt skinn!

Sporty og luftig med Advance Pro

Advance Pro er en av GaitLine sine nyeste modeller, og har en helt nyutviklet mellomsåle: IGNITE PRO. Skoene gir fantastisk demping, markedets beste rebounce, har lav vekt og svært god varighet. Denne våren kommer den i to nye farger: sand og sjokolade mousse.

Sandfargen gir skoen et naturlig og elegant utseende som passer til alle vårens farger, mens modellen i sjokolade mousse gir skoene et friskt utseende som kan hjelpe med å sprite opp antrekket.

Takket være det sporty designet kan skoene lett kombineres til både jeans, kjole og treningsklær. Advance PRO er luftig og komfortabel, og en ideell vårsko for deg som går mye i løpet av dagen både på jobb og på fritiden.

Sneakers for den turglade

Er du glad i å gå turer i skog og mark, er GaitLine Route TRX den ideelle modellen for deg. Route TRX er spesielt laget for å gi godt grep på stein og våte underlag, og har en overdel i lett vannresistent materiale som gjør den perfekt for det skiftende været her i Norge. Denne sesongen kommer Route TRX i en urban grønn farge, og i sort med hvit såle med stilfullt mønster.

Den urban grønne fargen gir skoen et naturlig og organisk utseende som matches med naturens farger og passer perfekt for utendørsaktiviteter. Den sorte varianten har en moderne look som passer til både hverdagsantrekk og turantrekk.

Er du usikker på hvilken GaitLine-modell du bør velge? Les vår GaitLine-guide her, og finn modellen som best passer ditt behov!