Revitive Medic Sirkulasjonstrener

Varenummer: 18-210

Vår mest innovative sirkulasjonstrener.

2 499,-

På lager

Gratis frakt over 999,-

Beskrivelse

Beskrivelse

Vår mest innovative og medisinsk kraftige sirkulasjonstrener

God sirkulasjon er viktig for god helse, men visse medisinske tilstander, alder og selv bare å være mindre aktiv, kan alle føre til sirkulasjonsproblemer – som igjen kan føre til en rekke symptomer, inkludert hovne, smertefulle og verkende ben, føtter og ankler. Revitive Medic er grundig testet i laboratorier og er klinisk dokumentert å ha helsemessig gevinst for de som har slitasjegikt, diabetes og for de som har dårlig mobilitet og svake muskler for eksempel etter operasjoner. Den kan hjelpe deg med å:

  • Aktivt forbedre sirkulasjonen
  • Redusere smerter i ben og føtter
  • Redusere hovne føtter og ankler
  • Lindre slitne, verkende ben og føtter
  • Styrke beinmuskulaturen

For bedre brukervennlighet er den nye og forbedrede sirkulasjonstreneren oppladbar, slik at du trådløst kan bruke den hvor som helst, også utendørs og på ferie. I tillegg til at den betjenes manuelt kan du også bruke den med fjernkontrollen som følger med. IsoRocker(vippefunksjonen) har også større utslag.

Jevnlig bruk av Revitive Medic kan gi deg en betydelig bedre hverdag

Revitive Sirkulasjonstrener er svært enkel å bruke og det tar kun noen sekunder å lære seg å bruke den. Etter å ha brukt den i 30 minutter vil leggene ha vært gjennom en fin treningsøkt. Treningen kan på mange måter sammenlignes med treningen leggene får ved å gå i trapper. Den brukes av alt fra idrettsutøvere, til mennesker plaget med urolige ben, hovne ben, åreknuter eller kalde føtter. Uansett form vil du sannsynlig etter kort tid merke forbedring.

Sirkulasjonstreneren skal ikke brukes av mennesker med pacemaker, mennesker som har eller er disponibel for blodpropp og de som er gravide i første trimester. Metallskruer i hofte eller liknende er derimot ikke et problem. Er du usikker på om dette er noe for deg kan det være lurt å rådføre seg med lege eller fysioterapeut.

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke

Revitive

Farge

Hvit

Omtaler

Du liker kanskje også…