Levering, mottak og retur

Levering

Dersom et av mine produkter er forsinket, hva skjer da med de andre?

Du skal ikke vente lenger enn nødvendig. Produktene som er tilgjengelige sendes i en separat forsendelse, og du betaler bare for én levering.

Leveringen kunne ikke gjennomføres – hva skjer nå?

PostNord vil forsøke gjentatte ganger å komme i kontakt med bestiller for å avtale ny levering. Vi står for alle kostnader dersom uteblitt levering skyldes oss eller sjåføren. Hvis det skyldes hindringer hos deg, må dette utbedres og du kan bli belastet for manglende oppmøte ved leveringsforsøk.

Får jeg et nytt produkt dersom det jeg mottok er skadet?

Du kan få et nytt produkt dersom du ønsker det, eller så er det også mulig å få en kompensasjon mot at du beholder produktet. Siden hvert tilfelle er unikt ber vi deg ta bilder av skaden, ta vare på emballasjen og kontakte oss så snart som mulig.

Hvordan endrer jeg navn, nummer eller adresse på leveransen?

Det går dessverre ikke å gjøre dette selv, så da må du kontakte oss på chat eller telefon. Vi har dessverre ikke mulighet til å gjøre dette etter at pakken er sendt fra vårt lager. Dvs. at det ikke er mulig å gjøre forandringer på utleveringssted etter at en pakke har gått ut fra vårt lager.

Hva gjør jeg for å avbestille hele leveransen?

Kontakt oss raskt og vi hjelper deg! Avbestilling må skje før vårt lager har begynt å pakke din ordre. Ved for sene avbestillinger har vi dessverre ikke mulighet til å refundere fraktkostnaden.

Opphenting og mottak av vare

Kan jeg selv hente varene på deres lager?

Handler du online sender vi alle varer rett fra vårt hovedlager i Kalbakken. Dette lageret har ingen ekspedisjon så det vil derfor ikke være mulig å hente ut bestillingen din derfra.

Hva gjør jeg hvis noe mangler i pakken?

Kontakt oss, så undersøker vi hva som har skjedd og sørger for at du får det som mangler.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke var hjemme da varene skulle leveres?

Dersom du ikke er tilgjengelig ved det avtalte leveringstidspunktet vil du selv måtte betale for ny utkjøring. Bring kontakter deg for å finne et nytt tidspunkt.

Retur

Får jeg tilbake penger for frakt om jeg returnerer en vare?

Betalte du for frakt da du kjøpte en vare hos oss, får du dette refundert sammen med summen for varen du kjøpte. Eventuelle kostnader for å returnere varen til oss dekker vi dessverre ikke.

Jeg har returnert et produkt. Når kommer pengene tilbake på konto?

Så fort vi har mottatt og kontrollert produktene, betaler vi tilbake med samme metode som du betalte. Det kan ta opptil 30 dager, men det går sjelden så lang tid.

Hvor lenge er angreretten?

Du har 30 dagers angrerett når du kjøper varer fra oss på nett. Angreretten forutsetter at varen kan leveres tilbake i tilnærmet samme stand og mengde som du mottok den. Det vil si at du kan ikke angre kjøpet hvis du har brutt forseglingen på produkter til personlig pleie og liknende. Ved bruk av angrerett på nettkjøp heves kjøpet digitalt.