Droppy Øyedråpestøtte

Varenummer: 40-471

Droppy – Den universale dråpestøtten.  Utviklet for å hjelpe enhver person til å kunne sette øyedråper på seg selv, eller andre.

199,-

Utsolgt på nett, kan finnes i butikk

Se tilgjengelighet i butikk

Butikker nær deg

Enklere Liv Storo Storsenter

Vitaminveien 7-9
0485 Oslo

På lager

Tid for reservasjon er utgått.

Vil du starte ny reservasjon?

Jeg ønsker å hente varen fra

Antall: 1

Beskrivelse

Beskrivelse

Hva er Droppy?

Droppy er en norskutviklet dråpestøtte som skal hjelpe enhver person til å enkelt kunne dryppe sine egne eller andres øyner.
Raskt, presist og enkelt, hver eneste gang.

Hvem har bruk for dråpestøtten?

Droppy er den ultimate dråpestøtten som passer mennesker i alle aldre. Fra barn til voksne.

Hva gjør Droppy så praktisk og uunnværlig?

Dråpestøtten blir levert med to stk klyper og én engangspipettemodul.
– Dråpestøtten tar minimalt med plass og kan enkelt få plass i lommen. De som har nok styrke i fingrene til å presse dråpene ut av flasken trenger kun denne.
– Klypene er for dem som har problemer med å presse dråpene ut av flasken. Disse klipses enkelt på dråpestøtten for å gi økt stabilitet og styrke. Til god hjelp for revmatikere eller eldre med nedsatt styrke i hender og/eller fingre.
– Engangspipettemodulen gjør det mulig å benytte samme dråpestøtte for engangspipetter og minims. Modulen settes enkelt ned i dråpestøtten.

Hvilke øyedråper passer dråpestøtten?

Droppy passer de aller fleste dråpeflasker og pipetter, både reseptfrie og reseptbelagte. Passer bl.a. til de fleste produktene fra merkene: Alcon/Systane, Abbott/Blink, Théa, Livostin, Bausch & Lomb/Artelac, etc.

Hva gjør designet så unikt?

Droppy er designet så brukeren skal slippe å søle/kaste bort dyrebare dråper. Dråpestøtten gjør et problem om til en lek. Med en liten kant for å stramme opp huden rundt øyet, og en liten lysåpning som sørger for at brukeren ser opp, gjør at øyet får en maksimal åpning. Lysåpningen gjør også at øyet blir blendet for dråpen som kommer mot øyet. Dette gjør at man minimerer risikoen for at øyet blunker automatisk når dråpen settes.

Hva sier kunder om produktet?

Mann, 62 år: «Trodde ikke jeg hadde behov for noe hjelpemiddel, men etter å ha prøvd Droppy fant jeg ut hvor mye enklere og raskere dette kunne gjøres! Dråper treffer og smører øyet langt bedre enn når jeg dryppet uten.»
Kvinne, 23 år: «Brukte å få hjelp av kollegaer på jobb for å dryppe i øynene før. Med denne så trenger jeg ikke det, og enkel å ta med seg da den er så liten.»

Droppy – Hver dråpe teller!

Medisinsk utstyr klasse I.

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Vekt 0.03 kg

Omtaler