CURA Pearl Down Vektdyne 150×210 cm

Varenummer: 22-532-H

En unik vektdyne i syv lag, hvorav to lag er dun. Pearl Down er en vektdyne med en perfekt balanse mellom funksjonalitet og behagelig luftighet.

✔️ Funksjonell og behagelig vektdyne
✔️ Inkludert praktisk koffert
✔️ 5 massasjetilbehør

OBS: Denne varen er et hygieneprodukt. 60 dager bytterett i butikk og 30 dagers åpent kjøp gjelder kun hvis originalemballasjen er uåpnet.

kr 2 495,-

Se tilgjengelighet i butikk

Beskrivelse

Beskrivelse

Ytterstoff og innerlag i bomull, polstring i 75 % andedun / 25 % fjær på totalt 600 gram. Tyngde fra glassperler. Pearl Down er en vektdyne med en perfekt balanse mellom funksjonalitet og behagelig luftighet.

Hvem passer vektdynen for?

Vekten, trykket og den innhyllende effekten genererer mange positive følelser som bidrar til økt avslapning og bedre søvnkvalitet for folk flest. I en kundeundersøkelse med 450 deltakere oppga 90% at de opplevde bedre søvn da de brukte CURA vektdyne og hele 92% opplevde økt avslapning. I tillegg mente 86% av brukerne at CURA-dynen var mer behagelig enn sine tidligere dyner, og hele 96% anbefaler CURA til vennene sine.

CURA vektdyne kan brukes akkurat som en vanlig dyne i sengen når du sover. Den kan også brukes på dagtid for å lindre stress, uro eller angst. Et annet bruksområde er som et koselig teppe i sofaen for å slappe av før du legger deg.

Valg av vekt på vektdynen

En tommelfingerregel er å velge en vekt som tilsvarer 10-15% av din kroppsvekt. Til barn anbefales det at man tar utgangspunkt i alder, ettersom vekten fordelen på en mindre kroppsoverflate. Det er også viktig at man velger en dyne som brukeren klarer å ta av selv. CURA fraråder bruk av vektdyner til barn under 3 år.

Voksne (personvekt – valg av dynevekt) 
40–50 kg, velg en dyne som veier ca. 5 kg
50–65 kg, velg en dyne som veier ca. 7 kg
65–80 kg, velg en dyne som veier ca. 9 kg
80–90 kg, velg en dyne som veier ca. 11 kg
Over 80–90 kg, velg en dyne som veier ca. 13 kg

10 års garanti på funksjon og søm. Ingen retur ved brutt forsegling.

Sikkerhet og kvalitet

CURA vektdyner er markedets mest sertifiserte med CE-merking og sertifikater fra STANDARD 100 by OEKO-TEX®. Våre dyner er registrert som medisinsk hjelpemiddel hos Medical Products Agency. Dette sikrer at både produksjonen og selve produktet oppfyller høye standarder for helse, sikkerhet, funksjon, miljøpåvirkning og arbeidsforhold.

Vaskeinstruks

Kan maskinvaskes på 60°C

Annen viktig informasjon

Hvis du lider av nedsatt hjerte- eller lungekapasitet, nedsatt muskelfunksjon eller økt mottakelighet for trykksår, bør du oppsøke legen din før du bruker en vektdyne.

 

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Vekt I/A
Merke

CURA

Vekt

6 kg, 8 kg, 10 kg, 12 kg

Omtaler

Du liker kanskje også…