Aerosure Medisinsk Pustetrener

Varenummer: 18-229

Få pusten tilbake!

1 799,-

Utsolgt på nett

Beskrivelse

Beskrivelse

Nå er løsningen her!

Etter flere år med utvikling og forskning er endelig Aerosure Pustetrener tilgjengelig i Norge. Den patenterte, klinisk testede Pustetreneren vil hjelpe deg med å forbedre lungekapasiten og bidra til å fjerne slim uten medisiner.

Tren opp pusten:

Det er helt trygt å bruke Aerosure Pustetrener. Det eneste du skal gjøre er å puste normalt gjennom det. Apparatet forbedrer lungekapasiteten ved å øke motstanden når du puster.

Slik virker Aerosure Pustetrener:

Aerosure er en liten håndholdt maskin som skaper motstand og dermed trener dine lunger. Den holdes omtrent som man holder en kopp og når den skrus på starter en liten motor i Pustetreneren som åpner og lukker luftstrømmen. Munnstykket føres til munnen og man puster på vanlig måte, både på inn- og utpust. Det at luftstrømmen åpnes og lukkes skaper motstand og gir trening til lungene uten at det føles ubehagelig. Aerosure Pustetrener kommer med oppladbart batteri og lader. Apparatet holder til 30 behandlinger før den må lades.

To ulike programmer:

Aerosure har to ulike programmer. Ett for lettere pust, og et program som er beregnet for slimfjerning.

Program 1 – Pust lettere: Når du følger dette programmet puster du gjennom Pustetreneren i fem minutter. Denne treningen kan gjennomføres to ganger per dag og vil forbedre lungekapasiteten og gjøre det enklere å puste.

Program 2 – Slimfjerning: Når du følger dette programmet puster du gjennom Pustetreneren 15-20 ganger, noe som bidrar til å løsne slimet for lettere å få det ut. Programmet vil hjelpe deg å fjerne slim ved ubehag.

Slimfjerningsmodus git AEROSURE MEDIC målrettet motstand og vibrasjon til luftveiene med en patentert, oscillerende ventilmekanisme. Ved å puste gjennom enheten bidrar denne vibrasjonen til å løsne slim og slimvæske fra brystet og luftveiene, og bidrar til å avlaste tilstopping. Under utånding bidrar en økning i trykket til å åpne luftveiene og flytte slimet oppover.

 

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Vekt 0.8 kg
Merke

Aerosure

Omtaler