Gaitline Track – Jadeite/White

Varenummer: 35-868-H

GaitLine Track har et rent og minimalistisk uttrykk. Det enkle designet gjør at skoen passer perfekt til mange ulike anledninger.

1 899,-

Beskrivelse

Beskrivelse

Den strikkede overdelen sørger for at skoen er luftig samtidig som den har en lav vekt. Rundt lissehullene er det lagt termoplast for ekstra beskyttelse. Hælen er forsterket med syntetisk skinn for å sikre en optimal passform.

GaitLine™ er et norskutviklet skomerke utarbeidet av Håvard Engell

Håvard Engell har over 40 års erfaring innenfor biomekanikk, og er en av verdens ledende eksperter innen balanse, koordinasjon og gange. Etter endt karriere som profesjonell ballettdanser og 5 års studier innen biomekanikk jobbet han 15 år i Olympiatoppen med ansvar for teknikk, koordinasjon og skadeforebyggende arbeid. Utøvere han jobbet med har vunnet over 300 medaljer i Olympiske leker og Verdensmesterskap.

Underveis i denne prosessen erfarte Håvard fotens betydning for helse og prestasjon, og han forsto at han kunne hjelpe mange mennesker å prestere bedre og å gå riktigere. Denne erfaringen dannet grunnlaget for ambisjonen: å utvikle verdens beste sko for det stående og gående mennesket.

SGL-teknologi

Med GaitLine™ har han gått til kjernen av problemet, og patentert såleteknologien SensoryGaitLine™ (SGL). SGL-linjen viser den optimale belastningsbanen gjennom foten. SGL-teknologien™ hjelper deg med å balansere foten din gjennom denne linjen slik at du enklere oppnår balanse og symmetri gjennom hele kroppen.

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Skostørrelse

36, 36.5, 37.5, 38, 38,5, 39, 40, 40,5, 41, 42

Merke

GaitLine

Farge

Grønn, Hvit

Garanti

2 år

Omtaler