Gaitline Safari: Et par sko – fire stiler

gaitline safari stylet med fire forskjellige antrekk

Vi har stylet nyheten Track Leather Safari på fire måter for å gi deg inspirasjon til høsten, uansett stil!

Track Leather Safari er kanskje den mest spennende nyheten fra GaitLine denne sesongen. Skoen har samme, gode fasong som de øvrige Track-modellene fra GaitLine, med et nytt design som hever et hvert antrekk.

Gaitline Safari nærbilde av overdelen i "Ponni hår" med leopardprint

Skoens overdel er trukket i “ponni hår” (Hair-on-leather) med et lekkert leopardprint. “Ponni hår” er skinn som er behandlet for å etterligne ponni hår, men ikke vær redd, skinnet som benyttes kommer fra ku, akkurat som vanlig skinn.

En evig klassiker

Mange forbinder nok print, og særlig leopardmønster med trendplagg, men mønsteret har en lang historie, og ses på som en evig klassiker. Leopardmønstret tekstil ble først introdusert på catwalken av Christian Dior i 1947, og har siden blitt brukt av elegante kvinner som Jackie Kennedy, Elizabeth Taylor, og i nyere tid Beyoncé og Michelle Obama.

Leopard kommer stadig tilbake i motebildet, og gjennom tidene har vi sett at mønsteret kan kombineres med det aller meste. Her har vi stylet mønsteret med forskjellige antrekk for å skape ulike fire stiler; klassisk, sporty, trendy og rocka.

Klassisk

Her har vi stylet skoene med et helsort antrekk, elegant tilbehør og en klassisk kåpe.

Kamelfargen på kåpen trekker frem fargen i GaitLine-skoene, og bidrar til å skape et helhetlig, nedtonet uttrykk. Dette antrekket er perfekt til en kveld ute eller en dag på jobb når du vil føle deg ekstra fin. Tidløst og behagelig! Om sommeren kan du bytte ut kåpen med en trenchcoat og droppe strømpebuksene.

Trendy

Her har vi stylet GaitLine Track Safari med en rutete ulljakke og løse jeans for en mer trendy look.

Dette må være det perfekte antrekket til høsten – enkelt å bruke på både kalde morgener og varme dager, og ikke minst behagelig! Ta gjerne igjen fargen fra skoene med tilbehør eller knapper i bruntoner.

Rocka

Kombiner leopardprintet med skinnbukser og en tøff jakke for å skape en mer rocka stil.

Ved å style skoene med sort og hvitt gir du de den oppmerksomheten de fortjener, og du spriter opp et ellers enkelt antrekk. Eier du ikke skinnbukser? Bytt ut buksen med jeans og sleng på deg en skinnjakke!

Sporty

Selv om Track-modellen i leopardprint ikke er en typisk fritidssko, kan den enkelt styles ned til bruk i hverdagen. Kombiner skoene med t-skjorte og jeans for et mer sporty uttrykk.

Gaitline Track safari stylet med hoodie, t-shirt og jeans

Dette antrekket passer ypperlig når du er på farten, enten du er på vei for å hente i barnehagen eller skal ut på tur med en venninne. Med disse skoene ser du kledd ut, selv med jeans og t-skjorte. På tur kan du også fint kombinere skoene med både treningstights og joggebukser.

Kjøp GaitLine Track Leather Safari på nett