CURA Pearl Premium vektdyne og sengesett 150 x 210 cm

Varenummer: EL-776-773

CURA Pearl Premium vektdyne i dun med CURA dynetrekk i bomull. Velg mellom 8kg, 10kg o 12 kg på vektdynen og mellom beige, grå og hvit farge på dynetrekket.

CURA Pearl Premium vekydyne i dun
– Perfekte balansen mellom omfavnende vekt og den behaglige følesen av luftig dyne
– Høy kvalitet
– Naturlig andedun

2 890,-

i

CURA Pearl Premium 150 x 210

i

CURA Sengesett i Bomull 150x210

Utsolgt på nett

Beskrivelse

Beskrivelse

Vektdyne i dun
Vår mest unike vektdyne har en høy andel av dunfyll. En kvalitet som gjør CURA Pearl Premium til den mest luftige og luksuriøse vektdynen på markedet. De innerste delene av dynen inneholder glassperler som er laget av naturlig kvartssand. Perlene bidrar til en behagelig temperatur og den avslappende effekten som karakteriserer alle vektdynene fra CURA of Sweden

 

Naturlig dun
I tusenvis av år har mennesker over hele verden bruk dun på grunn av dens isolerende egenskaper. Med sertifisert andedun av høy kvalitet, hjelper Pearl Premium deg med å opprettholde en jevn kroppstemperatur gjennom hele natten.

 

Vår mest eksklusive produktveske
Pearl Premium leveres i en eksklusiv, svart skinnveske. Bruk den for luksuriøs oppbevaring og transport av dynen din, eller som en weekendveske når du skal ut og reise.

 

Effekt
Vekten, trykket og den innhyllende effekten genererer mange positive følelser som bidrar til økt avslapning og bedre søvnkvalitet for folk flest. I en kundeundersøkelse med 450 deltakere oppga 90% at de opplevde bedre søvn da de brukte CURA vektdyne og hele 92% opplevde økt avslapning. I tillegg mente 86% av brukerne at CURA-dynen var mer behagelig enn de forrige dynene, og hele 96% anbefaler CURA til vennene sine.

 

Bruk
CURA vektdyne kan brukes akkurat som en vanlig dyne i sengen når du sover. Den kan også brukes på dagtid for å lindre stress, bekymring eller angst. Et annet bruksområde er som et koselig teppe i sofaen for å slappe av før du legger deg.

 

Vektanbefaling
CURA of Sweden anbefaler at du velger en dyne tilsvarer 10 – 15% av din egen kroppsvekt. For eksempel, hvis du veier 70 kg, velg en dyne som veier 7 – 9 kg. Dette er imidlertid bare en anbefaling, og vekten du liker best er individuell. Hvis du lider av store søvnproblemer og / eller angst, kan det vare en god ide å velge en tyngre dyne.

 

Sikkerhet og kvalitet
Vektdynene fra CURA er sertifisert av RISE (Research Institute of Sweden) og registrert som et medisinsk teknologiprodukt hos det svenske Läkemedelsverket. De har også CE-merking og sertifisering fra Sedex, OEKO-TEX, SGS og BSCI. Dette garanterer at både produksjonen og selve produktet oppfyller høye krav til både helse, sikkerhet, funksjonalitet, miljøpåvirkning og arbeidsforhold.

 

Merk!
CURA vektdyne må brukes til det tiltenkte formål og i henhold til råd når du kjøper den.CURA vektdyne skal ikke være tyngre enn at brukeren kan håndtere det selv.Hvis du lider av alvorlig hjerte- eller lungekapasitet, nedsatt muskelfunksjon eller økt mottakelighet for trykksår, bør du oppsøke legen din før du bruker en vektdyne.

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

CURA Pearl Premium 150 x 210

Vekt 8 kg
Dimensjoner 420 × 230 × 230 cm
Merke

CURA

Vekt

8 kg, 10 kg, 12 kg

CURA Sengesett i Bomull 150x210

Vekt 1 kg
Merke

CURA

Farge

Beige, Grå, Hvit

Omtaler