-50%

-50%

CURA Pearl Classic Vektdyne – White 150x210cm

Varenummer: 22-525-H

CURA Pearl Classic er desidert det nordiske markedets mest solgte vektdyne og passer for nesten alle mennesker – ikke bare de som lider av dårlig søvn.

✔️ Best i test
✔️ Kjøligere vektdyne for forbedret søvnkvalitet og mer energi.
✔️ 10 års garanti på funksjon og søm

Pearl Classic er også tilgjengelig i grå i størrelsen 135 x 200 cm.

kr 748,-

Før kr 1 495,- Vår førpris er produktets ordinærpris hos oss. Vi bruker vår førpris som vår sammenligningspris under kampanjer og medlemstilbud.

Kampanjeslutt: 31.12.23

Se tilgjengelighet i butikk

Beskrivelse

Beskrivelse

CURA Pearl Classic er desidert det nordiske markedets mest solgte vektdyne og passer for nesten alle mennesker – ikke bare de som lider av dårlig søvn. Mange av kundene våre setter ganske enkelt pris på Pearls nærende trygghet. CURA Pearl Classic er en vektdyne av høy kvalitet som består av syv lag som alle oppfyller en funksjon for å oppnå høyeste kvalitet og komfort.

Cura Pearl Classic er en omsluttende og kjøligere vektdyne for forbedret søvnkvalitet og mer energi. Ingen retur ved brutt forsegling.

Best i test

Best i test Guiden kåret Cura of Sweden Pearl til best test 2021. Les testen her: Vektdyner test 2021. I 2020 kåret Pricerunner dynen til testvinner. Les testen her: Tyngdtäcke: 6 modeller i test.

Dette består vektdynen av

Vektdynen er sammensatt av seks lag stoff og ett lag med glassperler (silisiumperler) innsydd i et rutesystem. Rutesystemet sørger for at vekten fordeles jevnt og gir et behagelig trykk mot kroppen.

Vektdynens mulige positive effekter

Curas vektdyner øker sannsynligheten for å våkne mer uthvilt etter en god natt søvn. Brukere av vektdyner har opplevd at nivået av stresshormonet kortisol senkes, mens nivået av søvnhormonet i kroppen øker. Ved hjelp av CURA vektdyners omsluttende og fleksible design kommer den positive trykket naturlig, slik at brukeren kan få hvile, en mer effektiv dyp søvn, våkne opp uthvilt og føle seg bedre.

Valg av vekt på vektdynen

En tommelfingerregel er å velge en vekt som tilsvarer 10-15% av din kroppsvekt. Til barn anbefales det at man tar utgangspunkt i alder, ettersom vekten fordelen på en mindre kroppsoverflate. Det er også viktig at man velger en dyne som brukeren klarer å ta av selv. CURA fraråder bruk av vektdyner til barn under 3 år.

Voksne: 
40–50 kg, velg en dyne som veier ca. 5 kg
50–65 kg, velg en dyne som veier ca. 7 kg
65–80 kg, velg en dyne som veier ca. 9 kg
80–90 kg, velg en dyne som veier ca. 11 kg
Over 80–90 kg, velg en dyne som veier ca. 13 kg

Vaskeinstruks

Kan maskinvaskes på 60°C

Hvilken vektdyne bør du velge?

Pearl er en mer fleksibel vektdyne som passer like godt på sofaen som i sengen. En luftig, sval og god dyne. Små silikonperler skaper vekten.

Usikker på om dette er riktig vektdyne for deg? Les vår guide til valg av vektdyne.

Les også artikkelen: Slik blir du vant til din nye vektdyne

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Vekt 3,2 kg
Dimensjoner 380 × 390 × 410 cm
Merke

CURA

Omtaler

Du liker kanskje også…