Concept Zero Laundry sheet

Produktnr: 31-901-H

Concept Zero vaskeark til klesvask, 60 stk. Vaskeark, også kjent som “laundry sheets”, er det enkle zero-waste alternativet til både flytende og pulverisert vaskemiddel.

Finnes i to versjoner, duftfri og fresh linen.

kr 199,-
Vi har fått nytt lager og har derfor litt lenger leveringstid enn normalt. 🚚

Beskrivelse

Beskrivelse

Få unna klesvasken uten bruk av skadelige ingredienser og uten å bruke for mye eller for lite vaskemiddel. Nå slipper du å bære tunge vaskemidler fra matbutikken. Velg heller vaskeark som tar mindre plass.

Minst mulig avfall, du sitter igjen med emballasjen som kan legges i pappavfallet.

Arket løser seg opp i vann og er designet til å kunne brukes i alle vasketemperaturer, kaldt som varmt 30 – 100°C. Concept Zero vaskeark skal ha samme vaskeeffekt som konvensjonelle vaskemidler. Det kan også brukes til håndvask.

Med plantebaserte ingredienser, og inneholder ikke skadelige kjemikalier.

Det eneste du trenger å gjøre er å fylle vaskemaskinen med klær, og legge et vaskeark oppå klærne. Så setter du i gang vaskemaskinen. Ett vaskeark holder i utgangspunktet til én vanlig klesvask. Hvis du vil ha ekstra rent tøy, bruk gjerne to vaskeark.

Vaskearket finnes i to varianter – parfymefri og Fresh linen.

Vaskearkene kan brukes til alle typer plagg, også ull og silke. Hvis man er usikker, kan du teste vaskearket på en liten del av plagget. Estimert utslipp: 0,14 kg CO2 per boks. Om Concept Zero

Oslo-baserte Concept Zero lager produkter som er ment for å kunne bli gjenbrukt eller å fylles på. Ved å jobbe med utvalgte materialer og en verifisert produksjonslinje helt ned til råmaterialene innbyr de til et selektivt forbruk.

Felles for alle produkter er at de skal bidra til reduksjon av unødvendig avfall i våre hjem. Selskapet tør å prate høyt om det mange andre kommersielle aktører unngår, nemlig å oppfordre til bevisst og redusert forbruk.

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Vekt 0,169 kg
Merke

Concept Zero

Variant

Duftfri, Fresh linen

Omtaler