24 tips til kalendergaver under 150 kr

kalendergaver hengende på en snor

Mangler du idéer til hva du skal gi dine nære og kjære i årets pakkekalender? Fortvil ikke, her får du 24 tips til kalendergaver! 

En luke i julekalenderen kan inneholde så mangt, men våre gavetips er produkter som gjør hverdagen litt enklere. Her har vi samlet våre beste kalendergaver til voksne.

Våre beste gavetips til kalendergaver

1 Tørketrommelball – For effektiv tørking

En geniale gave til alle med tørketrommel. Tørketrommelballen sørger for at klærne ikke henger sammen i maskinen, slik at den varme luften kommer inn i mellom klærne, og klærne tørker raskere.

2 Traxole Go Brodder – Gå trygt gjennom vinteren

Den perfekte gave til kjæresten, familiemedlemmet eller vennen som liker å gå tur. Traxole Go Brodder har tre pigger som sikrer at man går tryggere ute om vinteren. De tar liten plass og er lettvint å bruke. Broddene kommer i svart, brun og rosa.

3 On the Spot – Flekkfjerning på farten

Disse geniale engangsserviettene fjerner umiddelbart flekker på klærne, uansett om man har sølt kaffe, vin eller mat. Supre å ha med seg i vesken når det skjer et uhell. En praktisk gave som garantert blir brukt!

4 Little Hotties – Holder deg varm i kjølige tider

Little Hotties håndvarmere har en levetid på opptil 8 timer, og tilføyer god varme til hendene, i enten hansker eller jakkelommer. Håndvarmeren gir fra seg varme etter få minutter. Til engangsbruk, men miljøvennlige!

5 Baylis & Harding Royal Garden håndsåpe – En luksuriøs gave

Baylis & Harding Royal Garden håndsåpe er en stilfull håndsåpe som passer fint på baderommet eller kjøkkenet. Den gir en deilig duft, og er inspirert av tradisjonelle, vakre blomsterhager i England. Kommer i fire ulike dufter: Lemon, Peach Peony, Rose og Verbena.

såpebeholdere i blomstret mønster omgitt av blomster

6 Ryggkløer – Lettvint å klø seg selv

Om du er lei av å klø din kjæreste, samboer, sønn eller venn på ryggen, er dette den perfekte kalendergaven! En ryggkløer gjør det enkelt å klø områder som er vanskelig å nå selv. Kløpinnen har 5 kløfingre, og er laget av bambus.

7 Pureflame lighter – Tenn stearinlys i julen

Pureflame er en praktisk, oppladbar USB-lighter, også kalt en evighetslighter. Så lettvint – man trenger kun å lade den opp med strøm, og lader følger med. Kommer i svart, hvit, steel grey og fuchsia rosa.

8 Lumus LED minirefleks – Gå synlig i vinter

Vinteren nærmer seg og mørket kommer, og dermed er det ekstra viktig med refleks. Lumus’ morsomme reflekser er utstyrt med et praktisk, LED-lys og kan enkelt festes på nesten hva som helst. En gave som passer til både barn og vokse!

9 Pulsar høytaler – Ring julen inn med julemusikk

Ring inn julestemningen med ønskede julelåter på høytaleren! Pulsar er en liten og trådløs høytaler som man enkelt kan ta med seg hvor som helst. Høytaleren er utstyrt med 6 ulike lysmodus, inkludert et LED-lysmodus som skaper en stilig galakseeffekt.

høytaler med rødt lys

10 Støvtørker til persienne – For enkel rengjøring

Visste du at det finnes en egen dings til rengjøring av persienner? Denne smarte støvtørkeren til persienne tørker støv på både over- og undersiden av persiennen samtidig. Enkel å bruke og kjempebillig!

11 Nanosvamp – Fjerner vanskelige flekker

Nanosvampen er en av våre bestselgere! Svampen fjerner vanskelige flekker som skokrem på tregulv, kunepennmerker og fastbrente matrester – helt uten rengjøringsmidler.

12 Antisklisokker for voksen – For godt fotfeste

Sokker med antislip-belegg gir et godt grep på glatte underlag. Det er en elastisk sokk som kjennes komfortabel på foten. Sokken er av materiale bomull, og kommer i fargen svart. Fra størrelse 35-46.

13 HandGrip Håndtrener – Stryker grepet

En justerbar håndtrener bidrar over tid til å styrke grepet, og er noe alle kan ha bruk for. Håndtreneren er justerbar slik at man kan øke motstanden ettersom man blir sterkere.

14 EggPerfect – Gir beskjed når egget er klart

Kjenner du en som elsker kokte egg til frokost? Da er dette vårt beste tips til kalendergave! Med EggPerfect eggekoker vil man alltid få et perfekt resultat. Denne smarte saken gir beskjed når egget er ferdig kokt – akkurat så hardt eller mykt man ønsker.

15 Snap N’ Strain Dørslag – Genialt på kjøkkenet

Snap N´Strain dørslaget er genialt! Bare fest den på innsiden av kjelen og sil vannet rett ut i vasken. Dørslaget er enkelt å vaske i maskin – og kanskje aller best – tar liten plass i skapet.

pastavann blir silet

16 Godfot Fotfil – For myke føtter

De aller fleste opplever innimellom å få tørr og hard hud under foten. Da kan denne fotfilen fra Godfot hjelpe! Fotfilen er dobbeltvirkende, ved at den grove siden fjerner tørr og hard hud, mens den fine siden glatter ut og gjør huden myk.

17 Sugerør i papir

Disse fargerike sugerørene er supre å bruke enten hjemme eller på tur. Et miljøvennlig og morsomt alternativ til plast. Det er 50 stk i pakken i rosa, gul, blå og grønn farge.

18 SmellWell Original Luktfjerner for sko

SmellWells luktfjerner eliminerer vond lukt i sko, vesker og bager. Pakken kommer med to stykk slik at man har en til hver sko. Dette er en kalendergave mange vil sette pris på!

19 Nordlys ullsokker – Holder føttene varme i vinter

Gled en du er glad i! Tøffe strikkestrømper i deilig ullmiks som passer perfekt til nikkers, i skoen eller for den ultimate kosekvelden i sofaen. Kommer i Off White og Grå.

20 GoTravel Luggage Strap – Perfekt på ferie

Kalendergaven til alle som gleder seg til å reise igjen! Med GoTravel Luggage Strap unngår man forveksling av baggasje, og at kofferten åpner seg underveis på reisen. Den er justerbar og designet for å passe de fleste kofferter.

21 Varme/kjøleelementer – Gøyale design

En morsom gave til både store og små! Kan brukes til både kald og varm mat og drikke. Legg i fryseren for at den skal fungere som kjøleelement, eller i varmt vann for å holde maten varm. Velg mellom tre ulike design: avokado, banan eller ananas.

kjøleelement holder sushi kald

22 High Peak Sitteunderlag – Sitt godt på tur

High Peak sitteunderlag/sittepute er selvoppblåsbar og vil gi et godt underlag når man skal på skitur, gåtur eller sitte ute foran bålet. Et mykt underlag som kun veier 300 gram – lett å ta med seg i sekken!

23 WaterTracker – Få oversikt over vanninntaket

WaterTracker er en genial vannflaske i tritan med innebygd sil og teller. Silen gjør det mulig å friske opp drikken med isbiter, sitron, bær e.l., og telleren hjelper med å holde øye med væskeinntaket. Finnes i farger som blå, grønn og rosa.

24 Smartfinder nøkkelsøker – Ha kontinuerlig kontroll

Dette er en kalendergaven som kan spare mange for irritasjon i hverdagen! Med Smartfinder nøkkelsøker kan man finne både nøkkel og mobil med kun et tastetrykk. Kjenner du en som er litt surrete av seg så er dette løsningen. Finnes i hvit og svart.

Produkter som vil bli en suksess i julekalenderen