24 kalendergaver til under 150 kr i 2022

kalendergaver hengende på en snor

Mangler du idéer til pakkekalenderen for 2022, samtidig som du ikke vil sprenge budsjettet? Fortvil ikke, vi har en rekke billige kalendergaver til under 150 kroner. Enten du skal ha kalendergave til mannen, kona, kjæresten, venner eller besteforeldre, så har vi en rekke tips til hva du legge ved i årets kalendergave til jul. 

En luke i julekalenderen kan inneholde så mangt, men våre gavetips er produkter som gjør hverdagen litt enklere. Enten om du ønsker en kalendergave til han som har alt eller til henne som ønsker en mer effektiv hverdag, så har vi kalendergavene som skal til. Her har vi samlet våre beste kalendergaver til under 150 kroner, i tillegg til en rekke gaver til under 100 kroner. .

Våre beste gavetips til kalendergaver for 2022

1. Smart tubepresse i stål

Dette er en genial kalendergave som sørger for at du smidig får alt ut av tuben. Smart løsning til de som kaster tuben før den er tom!

2. Traxole Go Brodder – Gå trygt gjennom vinteren

Den perfekte kalendergaven til studenten, familiemedlemmet eller vennen som liker å gå tur. Traxole Go Brodder har tre pigger som sikrer at man går tryggere ute om vinteren. De tar liten plass og er lettvint å bruke.

3. On the Spot – Flekkfjerning på farten

Disse geniale engangsserviettene fjerner umiddelbart flekker på klærne, uansett om man har sølt kaffe, vin eller mat. Supre å ha med seg i vesken når det skjer et uhell. En praktisk gave i julekalenderen som garantert blir brukt!

4. Boska ostehøvel – 10 års garanti!

Den stilige ostehøvelen med klassisk design fra Boska er lett å holde i, og passer perfekt til harde og halv-harde oster. Den ergonoiske utformingen gjør at den er svært god å holde i. I tillegg har den 10 års garanti. Den perfekte kalendergaven for den osteglade mannen eller damen.

5. Baylis & Harding Royal Garden håndsåpe – En luksuriøs gave

Baylis & Harding Royal Garden håndsåpe er en stilfull håndsåpe som passer fint på baderommet eller kjøkkenet. Den gir en deilig duft, og er inspirert av tradisjonelle, vakre blomsterhager i England. Kommer i fire ulike dufter: Lemon, Peach Peony, Rose og Verbena. Den perfekte kalendergaven å gi til mor eller bestemor som vil freshe opp badet.

6. Ryggkløer – Lettvint å klø seg selv

Om du er lei av å klø din kjæreste, samboer, sønn eller venn på ryggen, er dette den perfekte kalendergaven! En rimelig ryggkløer gjør det enkelt å klø områder som er vanskelig å nå selv. Kløpinnen har 5 kløfingre, og er laget av bambus.

7. Cregg 3-i-1 Eggknekker

Kjenner du noen som er lei av å banke på egget med kniv og skje? Som er lei av å fjerne det oppkuttede eggeskallet? Da er Cregg akkurat tingen for den personen! Cregg er den smarte måten å komme til plommen av egget. Cregg åpner frokostegget med stil. 3-i-1 eggeknekker!

8. Goobay Leselupe

Denne er ideell for å gjenkjenne ekstremt små skrifter, bilder og objekter, f.eks. B. i bøker,
aviser, kart, elektronikk, smykker, mynter, hobbyer og håndverk. Hvis du kjenner noen som trenger en slik for å fange opp alle detaljene så er denne perfekt!

9. Massasje-tripod – Massasje i julen

Denne massasje-tripdoden er ideell å bruke på nakke, skuldre og rykk. En billig kalendergave som er perfekt å gi til en massasjeglad venn, kjæreste eller familiemedlem. Kommer i fargene sølv og turkis.

10. Termos med termometer – Ha kontroll på drikken

Visste du at det finnes en termos som gir deg kontroll på temperaturen? I tillegg til å ha kontroll på varmen, er den også i rustfritt stål og har doble vegger slik at den skal holde lenge på varmen. En perfekte kalendergave til både barn og voksne.

11. Nanosvamp – Fjerner vanskelige flekker

Nanosvampen er en av våre bestselgere! Svampen fjerner vanskelige flekker som skokrem på tregulv, kunepennmerker og fastbrente matrester – helt uten rengjøringsmidler. En gave som er et must enten det er til studenten eller far.

12. Shoe Shame remember white – Dekkfarge til sneakers

En perfekt kalendergave til han eller hun som ønsker å holde sine sneakers helt hvite. Denne gjenoppretter den hvite finishen på skoene og dekker til merker, riper og flekker. Dekkfargen er beregnet til skinn og tekstil.

13. Massasjeball 3 stykker

Praktiske massasjeballer som kommer i ulike fastheter. Dette kan være med på forbedre blodsirkulasjonen og hjelpe ømme muskler. Denne er perfekt i pakkekalenderen til han eller hun med slitne muskler.

14. EggPerfect – Gir beskjed når egget er klart

Kjenner du en som elsker kokte egg til frokost? Da er dette vårt beste tips til kalendergave! Med EggPerfect eggekoker vil man alltid få et perfekt resultat. Denne smarte saken gir beskjed når egget er ferdig kokt – akkurat så hardt eller mykt man ønsker.

15. Brelock smørlokk – alltid smørkniv i nærheten

Brelock er et pent og slitesterk lokk til smørpakken. Den har en kniv plassert i lokket, som gjør at du alltid har en smørkniv tilgjengelig og klar til bruk. En praktisk kalendergave til både han og henne. Kommer i fargene hvit og svart.

16. Godfot Fotfil – For myke føtter

De aller fleste opplever innimellom å få tørr og hard hud under foten. Da kan denne fotfilen fra Godfot hjelpe! Fotfilen er dobbeltvirkende, ved at den grove siden fjerner tørr og hard hud, mens den fine siden glatter ut og gjør huden myk.

17. Sugerør i papir

Disse fargerike sugerørene er supre å bruke enten hjemme eller på tur. Et miljøvennlig og morsomt alternativ til plast. Det er 50 stk i pakken i rosa, gul, blå og grønn farge.

18. SmellWell Original Luktfjerner for sko

SmellWells luktfjerner eliminerer vond lukt i sko, vesker og bager. Pakken kommer med to stykk slik at man har en til hver sko. Dette er en kalendergave mange vil sette pris på!

19. Absolute New York Kjølende eye pads

En kalendergave perfekt til deg og kjæresten! Cooling Eyepads revitaliserer og beroliger øyeområdet. Pakken inneholder 16 fuktige pads tilsatt vitaminer og botaniske ingredienser. Perfekt til hjemmespa.

20. Spiritual Beauty Badeskum – kalendergaven alle setter pris på

Badeskum fra Spiritual Beauty består av en elegant flaske med bambuskork og roségulldetaljer som pynter opp på badet. Badeskummet har en kremaktig perlekonsistens som føles silkemyk mot huden og skaper en varm atmosfære. En nydelig kalendergave!

21. GoTravel Luggage Strap – Perfekt på ferie

Kalendergaven til alle som gleder seg til å reise igjen! Med GoTravel Luggage Strap unngår man forveksling av baggasje, og at kofferten åpner seg underveis på reisen. Den er justerbar og designet for å passe de fleste kofferter.

22. High Peak Sitteunderlag – Sitt godt på tur

High Peak sitteunderlag/sittepute er selvoppblåsbar og vil gi et godt underlag når man skal på skitur, gåtur eller sitte ute foran bålet. Et mykt underlag som kun veier 300 gram – lett å ta med seg i sekken!

23. WaterTracker – Få oversikt over vanninntaket

WaterTracker er en genial vannflaske i tritan med innebygd sil og teller. Silen gjør det mulig å friske opp drikken med isbiter, sitron, bær eller liknenede, og telleren hjelper med å holde øye med væskeinntaket. Finnes i farger som blå, grønn og rosa.

24. Smartfinder nøkkelsøker – Ha kontinuerlig kontroll

Dette er en kalendergaven som kan spare mange for irritasjon i hverdagen! Med Smartfinder nøkkelsøker kan man finne både nøkkel og mobil med kun et tastetrykk. Kjenner du en som er litt surrete av seg så er dette løsningen. Finnes i svart (utsolgt i hvit)

Har du funnet det du trenger i pakkekalenderen?

Vi håper disse tipsene ga deg noen kreative ideer til kalendergaver. I tillegg til billige kalendergaver til både under 100 kroner og under 150 kroner, så har vi også en rekke andre populære produkter hvis du ikke fant akkurat den kalendergaven du lette etter til enten mor, far, kjæreste eller bror.

Vi har også en helt egen side hvor du kan få inspirasjon til julegavene for 2022. Her finner du en rekke ulike gaver enten om det er til han, henne, kjæresten, besteforeldre eller foreldre.